Aankondiging Europese EMDR Congres

In april is het weer! het Europese EMDR Congres. Op zaterdag 1 april 2017 komen alle EMDR leden samen voor het bespreken van de huidige en nieuwe EMDR technieken. Deze dag zal verzorgd worden met 2 keynotes, 9 workshops, 2 researchtracks en 2 preconference workshops. De keynotes zullen verzorgd worden door Karsten Böhm en Janina Fisher en zullen gaan over: EMDR in the treatment of obsessive compulsive disorders en Minding the body: somatic interventions for enhancing EMDR effectiveness. Met inmiddels 4000 VEN Leden (Vereniging EMDR Nederland) is de oorspronkelijke locatie niet meer groot genoeg. Om deze reden zal het congres plaatsvinden in Utrecht in plaats van Nijmegen.

Reserveer snel

Mocht u geïnteresseerd zijn om langs te komen of wilt u meer informatie? Ga dan snel naar www.emdrcongres.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *